Genvejsfunktionen findes på ExpressVPN-startsiden, når du opretter forbindelse til VPN’en (den vil ikke vises første gang du opretter forbindelse, men den vil vises fra din anden forbindelse og fremefter).

Genveje lader dig nemt og hurtigt åbne apps og hjemmesider direkte fra ExpressVPN-appen, hver gang du opretter forbindelse. Hvis du ofte besøger en række af dine yndlingsdestinationer, efter du opretter forbindelse til VPN – eksempelvis en bestemt streamingtjeneste eller et socialt netværk – kan du gemme dem som en genveje, så du slipper for at skifte tilbage til din enheds startskærm eller browser for at finde den hver gang.

Du er forbundet til ExpressVPN.

For at åbne en app eller hjemmeside, skal du siden eller appens ikon.

Hvis du har færre end fem genvej valgt, kan du tilføje en ved at trykke på Add icon. .

For at tilføje eller fjerne genveje skal du trykke på Menu icon. > Indstillinger > App- og hjemmesidegenveje.

Tryk på "App- og hjemmesidegenveje".

Under Inkludér kan du tilføje op til fem genveje.

Du kan tilføje eller fjerne en genvej.

Du vil kunne åbne disse apps eller hjemmesider direkte fra ExpressVPN-startkærmen, når du er tilsluttet VPN.

Tryk på Add icon. for at tilføje en genvej til listen. Tryk på Remove icon.  for at fjerne en genvej.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.