For at oprette forbindelse til en anden serverplacering skal du trykke på More icon..

Bemærk: Den første gang du prøver at ændre placering imens du er forbundet til VPN’en, vil du se en advarsel om at din internettrafik kan være usikret under genoprettelse af forbindelsen. Klik på Fortsæt for at gå videre.

Tryk på placeringsvælgeren.

Tryk på den nye serverplacering, du gerne vil oprette forbindelse til.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

Fanen “Anbefalet” viser dig ExpressVPNs topvalg til dig.

ExpressVPN vil automatisk forbinde dig til den valgte serverplacering.

For at tilføje en placering til din liste over foretrukne placeringer, skal du swipe til højre. Du kan få adgang til dine favoritplaceringer under fanen Favoritter.

For at tilføje en placering til dine favoritter, stryg til højre på den.

For at fjerne en placering fra din liste over favoritter, skal du swipe til højre.

To remove a location from your favorites, swipe right on it again.

For at fjerne en placering fra dine favoritter skal du stryge til højre på den igen.

For at vælge en anden serverplacering skal du trykke på More icon. for at gennemse flere VPN-placeringer.

Tryk på placeringsvælgeren.

Bemærk: Første gang du forsøger at ændre placering, mens du er tilsluttet VPN, får du en advarsel om, at din internettrafik kan være usikker under genforbindelse. Tryk på Fortsæt for at gå videre.

Som standard har listen over VPN-placeringer to faner: ANBEFALT og ALLE PLACERINGER.

Fanen ANBEFALT viser dig ExpressVPNs bedste valg til dig.

Fanen "Anbefalet" viser dig ExpressVPNs topvalg til dig.

ALLE PLACERINGER fanen viser VPN serverplaceringer efter region. Du kan udvide og formindske listen ved at klikke på de trekantede pile.

Fanen ALLE LOKATIONER viser VPN-serverplaceringer efter region. Du kan udvide og skjule listerne ved at trykke på Downward icon. og  Upward icon..

Fanen "Alle placeringer" viser VPN-serverplaceringer efter region.

For at tilføje en placering til dine favoritter, swipe til højre på den.

For at tilføje en placering til dine favoritter, stryg til højre på den.

Du kan få adgang til dine yndlingssteder under fanen FAVORITTER.

Du kan få adgang til dine yndlingssteder under fanen "Favoritter".

For at fjerne en placering fra dine favoritter skal du swipe til højre på den igen.

For at fjerne en placering fra dine favoritter skal du stryge til højre på den igen.