Brug for en VPN eller DNS til din enhed?
Få apps gratis

Denne vejledning viser dig, hvordan du genererer stærke adgangskoder til alle dine onlinekonti med ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s adgangskodeadministrator).

ExpressVPN Keys kan generere stærke adgangskoder, der er lange, tilfældige og komplekse, hvilket gør dem svære for hackere at knække. Gem dem i din adgangskodeadministrator og udfyld dem med ét klik eller tryk, når du skal logge ind på dine konti.

Gå til…

ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse

ExpressVPN til Android

ExpressVPN til iOS

ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse

Generér en stærk adgangskode til et nyt login

Sådan genererer du en stærk adgangskode i Chrome-udvidelsen:

1. Installér og opsæt ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse.
  2. Klik på Chrome-udvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Lås din adgangskodeadministrator op.
  4. Klik på Add icon. øverst til højre.
  5. Under feltet Adgangskode skal du klikke på Har du brug for en ny adgangskode?
  6. Udfyld de øvrige oplysninger.
  7. Klik på Gem.

Sådan genererer du en stærk adgangskode, når du opretter en ny konto på en hjemmeside:

1. Installér og opsæt ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse.
  2. Klik på Chrome-udvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Gå til den hjemmeside, du vil oprette en konto på.
  4. Klik på adgangskodefeltet.
  5. Klik på den foreslåede adgangskode.
  6. Du vil blive bedt om at gemme dit nye login. Klik på Gem.

Generér en stærk adgangskode til et eksisterende login

1. Installér og opsæt ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse.
  2. Klik på Chrome-udvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Lås adgangskodeadministratoren op.
  4. Klik på et gemt login.
  5. Klik på Redigér.
  6. Tryk på Generér stærk adgangskode under feltet Adgangskode.
  7. Klik på Gem

Hvis du har problemer med at generere adgangskoder til nye konti eller eksisterende logins, henvises til denne fejlfindingsside.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

ExpressVPN til Android

Generér en stærk adgangskode til et nyt login

For at generere en stærk adgangskode i ExpressVPN-appen:

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Lås din adgangskodeadministrator op.
  4. Tryk Add icon. på øverst til højre.
  5. Tryk på “Har du brug for en ny adgangskode” under feltet Adgangskode.
  6. Udfyld de øvrige detaljer.
  7. Tryk på GEM.

Sådan genererer du en stærk adgangskode, når du opretter en ny konto på et websted eller en app:

Inden du fortsætter, skal du sørge for at aktivere automatisk udfyldning i appindstillingerne.

1. Gå til loginskærmen eller -siden.
  2. Tryk på feltet for brugernavn eller adgangskode.
  3. Tryk på tastatur- eller rullemenuknappen Tilføj nyt login.
  4. Tryk på Har du brug for en ny adgangskode? under feltet Adgangskode.
  5. Tryk på GEM OG UDFYLD.

Generér en stærk adgangskode for et eksisterende login

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Klik på fanen Keys.
  3. Lås din adgangskodeadministrator op.
  4. Tryk på et gemt login.
  5. Tryk på REDIGÉR øverst til højre.
  6. Tryk på Generér stærk adgangskode under feltet Adgangskode.
  7. Tryk på GEM.

Hvis du har problemer med at generere adgangskoder til nye konti eller eksisterende logins, kan du se denne fejlfindingsside.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

ExpressVPN til iOS

Generér en stærk adgangskode til et nyt login

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Lås din adgangskodeadministrator op.
  4. Tryk Add icon. på øverst til højre.
  5. Tryk på “Har du brug for en ny adgangskode” under feltet Adgangskode.
  6. Udfyld de øvrige detaljer.
  7. Tryk på GEM.

Generér en stærk adgangskode for et eksisterende login

1. Åbn ExpressVPN-appen.
  2. Klik på fanen Keys.
  3. Lås din adgangskodeadministrator op.
  4. Tryk på et gemt login.
  5. Tryk på REDIGÉR øverst til højre.
  6. Tryk på Generér stærk adgangskode under feltet Adgangskode.
  7. Tryk på GEM.

Hvis du har problemer med at generere adgangskoder til nye konti eller eksisterende logins, kan du se denne fejlfindingsside.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.