Hvis du genstarter din iOS-enhed, mens du er tilsluttet ExpressVPN, kan du støde på denne meddelelse: “VPN-forbindelse – Indtast venligst dine loginoplysninger“.

vpn forbindelse indtast autentificeringsoplysninger

Dette er en iOS-fejl, og er ikke et problem med ExpressVPN-appen. For at løse problemet:

1. Indtast ikke en adgangskode, når du bliver bedt om det.
  2. Klik Annullér.
  3. Hvis beskeden “VPN-forbindelse – Indtast venligst dine loginoplysninger” vises igen, skal du gå til Indstillinger og derefter slå Flytilstand til.
  4. Start ExpressVPN-appen. Klik på indstillingsmenuen.
  5. Vælg Indstillinger > VPN-protokol.
  6. Vælg Lightway – UDP eller Lightway – TCP.
  7. Gå til Indstillinger på din iOS-enhed. Slå Flytilstand fra.
  8. Start og brug ExpressVPN-appen som normalt

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.