Når du installerer ExpressVPN-appen på din Windows-computer, kan du støde på fejl, når du starter appinstallationsprogrammet til Windows.

Hvilken fejl kan du se?

Fejl 0x80070005
Fejl 0x8007015E
Fejl 0x80070490
Fejl 0x80070643
Fejl 0x80070652
Yderligere fejlfindingstrin

Mulige fejl og fejlfindingstrin

Fejl 0x80070005

Denne fejl skyldes en fejl i systemtilladelserne. Følg nedenstående trin, og tjek, om du kan installere ExpressVPN efter hvert trin.

1. Luk ExpressVPN (hvis programmet kører). Højreklik på ExpressVPN-installationsfilen, og vælg Kør som administrator.
  2. Deaktivér din firewall, dit antivirusprogram eller antispyware-program, og kør ExpressVPN installationsprogrammet igen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejl 0x8007015E

Denne fejl siger “Der blev ikke foretaget nogen handling, selvom der kræves en genstart af systemet (0x8007015E)”, når du forsøger at installere eller opdatere ExpressVPN-appen til Windows. Følg disse trin, og tjek, om problemet bliver løst efter hvert trin:

1. Installer eventuelle afventende Windows-opdateringer.
  2. Afinstaller ExpressVPN-appen til Windows.
  3. Deaktiver antivirusprogrammer, onlinesikkerhedsprogrammer eller firewalls.
  4. Download den nyeste version af ExpressVPN-appen til Windows.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejl 0x80070490

Denne fejl siger “Element ikke fundet (0x80070490)”, når du forsøger at installere ExpressVPN-appen til Windows. Fejlen opstår sandsynligvis, når din enhed ikke kan installere den seneste Microsoft Visual C++ Redistributable, der kræves af ExpressVPN Windows-appen. Følg disse trin, og tjek, om problemet bliver løst efter hvert trin:

1. Flyt ExpressVPN-installeringsfilen til skrivebordet, og installer den derfra.
  2. Installer manuelt den seneste Microsoft Visual C++ runtime (fra Microsofts officielle hjemmeside):
  3. Installer ExpressVPN-appen normalt.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejl 0x80070643

For at løse denne fejl skal du følge nedenstående trin, og køre appinstallationsprogrammet efter hvert trin.

1. Genstart din computer (afslut alle afventende Windows-opdateringer).
  2. Deaktivér din firewall, dit antivirusprogram eller dit antispyware-program.
  3. Genstart Windows-installationsprogrammet. For at gøre det:
  • Åbn cmd.exe. Angiv “services.msc”, og tryk derefter på Enter for at åbne vinduet Tjenester.
  • Klik på Windows Installer, og klik derefter på Genstart.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejl 0x80070652

Dette skyldes en afbrydelse fra en anden applikation, der installeres. Gennemfør installationen, før du kører ExpressVPN-installationsprogrammet igen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Yderligere fejlfindingstrin

Hvis den fejlkode, du ser, ikke er nævnt ovenfor, eller hvis du stadig ikke kan gennemføre installationen, skal du skrive oplysningerne ned og sende os din diagnosefil.

1. Saml diagnosefiler

Åbn Windows Stifinder og skriv %temp%
Find de filer, der starter med “ExpressVPN_” og indeholder et tidsstempel, der matcher dit sidste installationsforsøg. F.eks.:

• ExpressVPN_20180127183014.log
  • ExpressVPN_20180127183014_002_mainmsi.log

Flyt filerne til dit skrivebord.

I adresselinjen i Windows Stifinder skal du skrive %LOCALAPPDATA%\ExpressVPN\v4\Log\

Find filen “ExpressVPN-Installer.log”, og flyt den til dit skrivebord for lettere adgang.

2. Kontakt ExpressVPN’s support

Send en e-mail Support email.med emnelinjen “Windows Installer error [fejlkode]” og de vedhæftede diagnostiske filer. ExpressVPN’s supportteam svarer dig snart.