For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne artikel viser dig, hvordan du bruger enhedsgrupper til at få MAC-adressefiltrering på din ExpressVPN-router. Få mere at vide om enhedsgrupper.

Hvad er MAC-adressefiltrering?

Med MAC-adressefiltrering tjekker routeren MAC-adressen på hver enhed, der opretter forbindelse til routeren, og beslutter, hvordan den skal håndtere trafikken baseret på et sæt konfigurerbare regler. ExpressVPN-routere gør noget lignende med enhedsgrupper.

Sådan blokerer du nye enheder fra at tilgå internettet

1. Log ind på din router, der bruger ExpressVPN
  2. Vælg TILFØJ GRUPPE.
  3. Angiv et gruppenavn. Vælg Gem.
  4. I den nye gruppe skal du vælge ikonet Mere (…) > ALLE PLACERINGER.
  5. Vælg Intet internet.
  6. I den nye gruppe skal du vælge ikonet Indstillinger.
  7. Vælg Angiv som standard.

Alle nye enheder, der tilsluttes netværket, vises i denne gruppe og blokeres fra at tilgå internettet, indtil du flytter dem til en anden gruppe.

Sådan blokerer du bestemte enheder fra at tilgå internettet

1. Log ind på din router, der bruger ExpressVPN
  2. Vælg TILFØJ GRUPPE.
  3. Angiv et gruppenavn. Vælg Gem.
  4. I den nye gruppe skal du vælge ikonet Mere (…). > ALLE PLACERINGER.
  5. Vælg Intet internet.
  6. Træk de enheder, du vil blokere, ind i denne gruppe.

Ofte stillede spørgsmål

Giver MAC-adressefiltrering/enhedsgrupper sikkerhed?

Nej, enhedens MAC-adresser kan nemt forfalskes, så MAC-adressefiltrering/enhedsgrupper bør ikke betragtes som en sikkerhedsfunktion. Det skal udelukkende betragtes som en bekvem måde at organisere dine enheder på.