For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne guide vil vise dig, hvordan du opsætter ExpressVPN-appen på din Amazon Fire TV Stick og dit Fire TV.

ExpressVPN-appen er kompatibel med:

• Fire TV: Alle versioner
  • Fire TV Stick: 2. generation eller nyere

Du kan downloade ExpressVPN-appen via Amazon Appstore. Hvis du ikke kan finde appen på Amazon Appstore eller tilgå Amazon AppStore, kan du overføre ExpressVPN-appen lokalt.

Vigtigt: ExpressVPN-appen er ikke kompatibel med 1. generation af Fire TV Stick.
Vigtigt: Hvis du vil have din Amazon Fire-enhed til at streame indhold fra et bestemt land, så sørg for at din VPN-serverplacering og din Amazonkonto er sat til det samme land. Din Amazon landeindstillinger kan findes under Din konto > Dit indhold og enheder > Præferencer > Land/Region.

Ikke ExpressVPN-kunde endnu?
Læs mere om VPN til Amazon Fire TV og Fire Stick.

Gå til…

1. Download ExpressVPN Android-appen
2. Download ExpressVPN-appen
3. Forbind til en VPN-serverplacering
Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering
Vælg en anden VPN-serverplacering
Sådan afinstalleres ExpressVPN fra din Fire-enhed
Cast skærmen fra dine enheder til Amazon Fire

1. Download ExpressVPN-appen

Vigtigt: Hvis du ikke kan tilgå Amazon Appstore, skal du overføre ExpressVPN-appen lokalt til din Fire-enhed.

På din Fire-enhed, skal du gå til "Search" icon. og søge efter ExpressVPN.

Enter "ExpressVPN."

Vælg ExpressVPN.

Select "ExpressVPN."

Vigtigt: Hvis du ikke kan finde ExpressVPN-appen på Amazon AppStore, skal du overføre ExpressVPN-appen lokalt til din Fire-enhed.

Klik på Download.

Select “Download.”

Vælg Åben.

Fortsæt til aktiveringen af ExpressVPN-appen.

Sådan downloader du ExpressVPN-appens APK lokalt

Vigtigt: Følg nedenstående trin for at downloade ExpressVPN-appens APK lokalt, hvis ExpressVPN-appen ikke er tilgængelig til download direkte til din Fire-enhed.

Bemærk: ExpressVPN er ikke tilknyttet tredjepartsapps.

På din Fire-enhed skal du gå til Indstillinger > Mit Fire TV > Udviklerindstillinger.

Vigtigt: Udviklerindstillingerne er muligvis ikke tilgængelige på din Fire TV-enhed som standard. Sådan aktiverer du Udviklerindstillinger:

1. Gå til Mit Fire TV > Om.
  2. Vælg den første indstilling på listen. Dette bør være navnet på din Fire TV-enhed.
  3. Tryk på knappen Vælg på fjernbetjeningen til dit Fire TV syv gange.

Du bør nu se en besked, der siger, at du allerede er udvikler. Du kan nu tilgå Udviklerindstillinger fra Mit Fire TV.

Aktivér Apps fra ukendte kilder.

Aktivér "Apps fra ukendte kilder”.

I hovedmenuen skal du gå til "Søge"-ikon.. Skriv Downloader.

Vælg Download.

Vælg "Download' for at downloade appen.

Vælg Tillad for at give Downloader adgang til fotos, medier og filer.

Vælg "Tillad" for at give Downloader adgang til fotos, medier og filer.

Vælg OK for at fortsætte.

Indtast URL’en til ExpressVPN APK-installationsprogrammet , som er expressvpn.com/latest/android. Klik derefter “Kør”.

Vælg Installér for at færdiggøre installationen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Opsæt ExpressVPN-appen

Vælg Log ind.

Select “Sign In.”

Der er to måder, du kan logge ind på.

ENTEN

1. Scan QR-koden med din smartphone for at logge ind.
  2. Angiv e-mailadressen og adgangskoden til din ExpressVPN-konto. Tryk på Log ind.
  3. Tryk på Bekræft.

Vigtigt: Hvis muligheden for at scanne QR-koden ikke vises, skal du gå til Settings icon. > Applikationer > Administrer installerede applikationer > ExpressVPN > Ryd data > OK. Når du har ryddet de gemte data, skal du genstarte ExpressVPN-appen. QR-koden bør nu være synlig.

ELLER

1. Vælg Log ind med fjernbetjening.
  2. Angiv e-mailen og adgangskoden for din ExpressVPN-konto. Vælg Log ind.

Select “Sign In.”

Vælg OK.

To set up your VPN, select "OK."

Når du bliver bedt om at acceptere ExpressVPN’s forbindelsesanmodning, skal du vælge OK.

Select “OK.”

Appen spørger, om du vil dele anonyme oplysninger for at gøre ExpressVPN hurtigere og mere pålidelig. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Forbind til en VPN-serverplacering

For at forbinde til en VPN-serverplacering, skal du vælge On button.. Som standard vil ExpressVPN foreslå en Smartplacering, som er den placering, der vil give dig den optimale oplevelse.

To connect, select the On Button.

Når du ser beskeden “Forbundet”, kan du begynde at bruge nettet med bedre databeskyttelse og sikkerhed.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelsen til en VPN-serverplacering, skal du klikke på On button..

To disconnect, select the On Button.

Du vil nu se beskeden “Ikke forbundet”.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Vælg en anden VPN-serverplacering

For at vælge en anden VPN-serverplacering, skal du vælge More icon..

Select the Location Picker.

Som standard vil du se to faner: ANBEFALET og ALLE PLACERINGER.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

For at forbinde til en placering, skal du vælge den med din fjernbetjening. Du kan også tilføje en placering til din favoritliste ved at holde knappen “Vælg” nede for placeringen. Dine favoritplaceringer vil blive tilføjet i fanen FAVORITTER.

You can access your favorite locations in the "Favorites" tab.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan afinstallerer du ExpressVPN fra din Fire-enhed

1. På din Fire-enhed skal du vælge Indstillinger > Applikationer > Administrér installerede applikationer.
  2. Scroll ned af listen, indtil du finder ExpressVPN.
  3. Vælg Afinstallér > Afinstallér.

Appen er nu slettet fra din Fire-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Cast skærmen fra din enhed til Amazon Fire

Casting og spejling er en trådløs teknologi, som giver dig mulighed for at streame indhold fra din enhed på et tv med Amazon Fire TV.

Hvis du vil streame fra din enhed (med VPN) til et tv via dit Amazon Fire TV, kan du her se mulighederne for casting og spejling:

Casting Spejling
Android (med VPN)✘ Ikke understøttet✔ Understøttet
Windows (med VPN)✔ Understøttet(i Chromium-baserede browsere)✘ Ikke understøttet
Chromebook (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet
Linux (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet

(Det er ikke muligt at caste eller spejle indhold fra iOS eller macOS til dit Amazon Fire TV).

Alternativt kan du forbinde dit Amazon Fire TV til en VPN-router, en manuelt konfigureret VPN eller en virtuel VPN-router. Med denne mulighed behøver du ikke at caste eller spejle indhold fra din enhed til dit Amazon Fire TV. Du skal blot bruge et Amazon Fire TV, der er forbundet til en VPN for at streame indholdet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.