Pikakuvakkeet-ominaisuus näkyy ExpressVPN:n aloitusnäytöllä VPN-yhteyden muodostamisen jälkeen. Se ei näy ensimmäisellä yhdistämiskerralla, vaan näkyy toisesta yhdistämiskerrasta alkaen.

Pikakuvakkeiden avulla voit kätevästi ja nopeasti käynnistää sovelluksia ja sivustoja suoraan ExpressVPN-sovelluksesta milloin tahansa, kun yhteys on muodostettu. Jos vierailet VPN-yhteyden muodostettuasi säännöllisesti tietyillä sivustoilla, kuten tietyssä suoratoistopalvelussa tai sosiaalisen median palvelussa, lisäämällä sen pikakuvakkeisiin sinun ei enää tarvitse palata laitteesi tai selaimesi aloitusnäytölle kohteen löytämiseksi.

ExpressVPN on yhdistetty.

Kun haluat avata palvelun tai sivuston, napauta sen kuvaketta muodostettuasi VPN-yhteyden.

Jos sinulla on valittuna vähemmän kuin viisi pikakuvaketta, voit lisätä uusia napauttamalla Add icon. -painiketta.

Voit myös lisätä tai poistaa pikakuvakkeita napauttamalla Menu icon. > Asetukset > Pikakuvakkeet sovelluksiin ja verkkosivuille.

Napauta Pikakuvakkeet sovelluksiin ja verkkosivuille."

Kohdassa Lisää voit lisätä enintään viisi pikakuvaketta.

Voit lisätä tai poistaa pikakuvakkeen.

Voit avata nämä sovellukset tai verkkosivustot suoraan ExpressVPN:n aloitusnäytöltä VPN-yhteyden ollessa päällä.

Kun haluat lisätä pikakuvakkeen listalle, napauta Add icon. -painiketta. Kun haluat poistaa pikakuvakkeen, napauta Remove icon. -painiketta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.