ExpressVPN:n Älykäs sijainti valitsee automaattisesti sinulle parhaan VPN-sijainnin. Älykäs sijainti -algoritmi järjestää VPN-sijainnit käyttämällä mittareita, kuten latausnopeutta, latenssia eli viivettä sekä etäisyyttä.

Huomaa: Jos et halua käyttää Älykäs sijainti -ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa VPN-palvelimistamme, joita on 105 eri maassa.

Siirry osioon…

Milloin kannattaa käyttää Älykäs sijainti -toimintoa?
Miten Älykästä sijaintia käytetään?
Yhteyden muodostaminen eri VPN-palvelinsijaintiin

Milloin kannattaa käyttää Älykäs sijainti -toimintoa?

Älykkään sijainnin käyttäminen on suositeltavaa, jos:

• haluat yksityisen ja suojatun yhteyden
  • haluat paremmat nopeudet (voit myös nopeuttaa yhteyttäsi yhdistämällä VPN-sijaintiin, joka on lähimpänä fyysistä sijaintiasi)
  • et tarvitse tiettyä sijaintia.

Jos et halua käyttää Älykäs sijainti -ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa VPN-palvelimistamme, joita on 105 eri maassa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Miten Älykästä sijaintia käytetään?

Katso ohjeet omalle laitteellesi alta.

Windows, Mac, Android ja iOS

Älykästä sijaintia ehdotetaan oletuksena ensimmäisellä ExpressVPN-käyttökerrallasi. Muodosta yhteys napauttamalla On button..

To connect, tap the On Button.

Linux

Muodosta yhteys Älykkäällä sijainnilla syöttämällä

expressvpn connect smart

Enter “expressvpn connect smart” to connect to the Smart Location on Linux.

Reitittimet

Yhteys muodostetaan automaattisesti Älykkäällä sijainnilla, kun muodostat yhteyden ExpressVPN:ään ensimmäisen kerran.

Kun näet “Yhdistetty”, VPN suojaa laitteitasi.

Jos haluat yhdistää Älykkääseen sijaintiin uudelleen sen jälkeen, kun olet käyttänyt muita VPN-sijainteja, toimi näin:

1. Kirjaudu reitittimellesi, jossa on ExpressVPN.
  2. Valitse Lisää-ikoni. laiteryhmässä, jonka sijaintia haluat muuttaa.
  3. Valitse sijainti kohdasta Älykäs sijainti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhteyden muodostaminen eri VPN-palvelinsijaintiin

Jos et halua käyttää Älykäs sijainti -ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa VPN-palvelimistamme, joita on 105 eri maassa.

Muodosta yhteys eri palvelinsijaintiin…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.