Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Voit käyttää ExpressVPN-sovellusta tai manuaalisesti asentaa sen näihin laitteisiin:

Siirry osioon…

Tietokoneet (kannettavat ja pöytäkoneet)
Mobiililaitteet (älypuhelimet ja tabletit)
Langattomat reitittimet
Mediatoistimet
Selaimet
Älytelevisiot

Tietokoneet (kannettavat ja pöytäkoneet)

Voit käyttää ExpressVPN-sovellusta tai manuaalisesti asentaa sen näihin laitteisiin:

Windows

Mac

Linux

Chromebook

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mobiililaitteet (älypuhelimet ja tabletit)

Voit käyttää ExpressVPN-sovellusta tai manuaalisesti asentaa sen näihin laitteisiin:

Amazon Fire -tabletti

Android

iOS

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Reitittimet

Voit käyttää ExpressVPN:ää näillä reitittimillä:

ExpressVPN Aircove

Asus

Linksys

Netgear

Voit manuaalisesti asentaa ExpressVPN:ään näihin reitittimiin, jotka eivät tue ExpressVPN-sovellusta:

DD-WRT

D-Link

Netduma

Sabai

Tomato

TP-Link

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mediatoistimet

Voit käyttää ExpressVPN-sovellusta näillä mediatoistimilla:

Amazon Fire TV

Amazon Fire Stick

Apple TV (tvOS)

Chromecast with Google TV

Android TV:tä käyttävät mediatoistimet

Voit manuaalisesti asentaa ExpressVPN:n näihin mediatoistimiin, jotka eivät tue ExpressVPN-sovellusta:

Apple TV (HD, 4K, tvOS)

Apple TV (1., 2. ja 3. sukupolvi)

Chromecast

Nintendo Switch

PlayStation 5

PlayStation 4 ja 3

Roku

WD TV Live

Xbox One

Xbox 360

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Selaimet

ExpressVPN:n selainlaajennus on yhteensopiva seuraavien selainten ja laitteiden kanssa:

WindowsMacLinuxiOSAndroidChrome OS
Google ChromeXXX
SafariXXXXXX
FirefoxXXX
VivaldiXXX
ChromiumXXX
BraveXXX
Microsoft EdgeXXX

Löydät ExpressVPN-selainlaajennuksen asennusohjeet eri selaimiin täältä:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Vivaldi

Chromium

Brave

Microsoft Edge

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Älytelevisiot

Voit manuaalisesti asentaa ExpressVPN:n näihin älytelevisioihin, jotka eivät tue ExpressVPN-sovellusta:

LG Smart TV

Samsung Smart TV

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Ota kaikki irti VPN-tilauksestasi

Yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit yhdistää VPN:n jopa kahdeksaan laitteeseen samanaikaisesti alustasta riippumatta (myös virtuaalikoneisiin).

Hyödynnä ExpressVPN-tilaustasi asentamalla ExpressVPN-sovelluksen tai suorittamalla manuaalisen asennuksen kaikkiin laitteisiisi. Yhdistämällä reitittimesi ExpressVPN:ään kaikki verkkosi laitteet on suojattu yhden VPN-yhteyden alla.