Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Tässä oppaassa kerrotaan, miten käytät MediaStreameria reitittimellä, jossa on ExpressVPN.

MediaStreamer on DNS-palvelu, joka on suunniteltu parantamaan suoratoistokokemustasi. MediaStreamer ei ole VPN eikä tarjoa VPN:n yksityisyys- ja turvallisuushyötyjä. MediaStreamerilla ei voi vaihtaa sijaintia.

Käyttääksesi MediaStreamer, toimi ensin näin:

Siirry osioon…

MediaStreamerin käyttäminen reitittimellä, jossa on ExpressVPN (v2 alkaen)
MediaStreamerin käyttäminen reitittimellä, jossa on ExpressVPN (v1)

MediaStreamerin käyttäminen reitittimellä, jossa on ExpressVPN (v2 alkaen)

1. Kirjaudu reitittimelle, jossa on ExpressVPN.
  2. Valitse More icon. laiteryhmässä, jossa haluat käyttää MediaStreameria.
    Valitse sijaintivalitsin.
  3. Valitse MUUT VALINNAT.
  4. Valitse MediaStreamer.
    Valitse MediaStreamer.

Nyt MediaStreamer on käytössä kyseisellä laiteryhmällä.

Nyt MediaStreamer on käytössä tällä laiteryhmällä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Käytä MediaStreameria reitittimellä, jossa on  ExpressVPN (v1)

1. Kirjaudu reitittimelle, jossa on ExpressVPN.
  2. Valitse VPN > Hallinnoi laitteita.
  3. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Anna minun valita, mitkä laitteet tulee suojata.
  4. Valitse laitteet, joilla haluat käyttää MediaStreameria. Sinun täytyy mahdollisesti rekisteröidä IP-osoitteesi ExpressVPN:lle.