Snarveier-funksjonen vises på ExpressVPNs hjemskjerm etter at du har koblet til VPN. Den vil ikke vises første gang du kobler til, men den vil vises fra andre gang og videre.

Snarveier lar deg raskt og hendig starte apper og nettsteder direkte fra ExpressVPN når som helst når du er tilkoblet. Hvis du regelmessig besøker en håndfull favorittdestinasjoner etter å ha koblet til VPN, trenger du ikke å bytte frem og tilbake fra skjermens hjemskjerm eller nettleser for å finne den hver gang om du legger den til som en snarvei.

Du er tilkoblet ExpressVPN.

For å åpne en app eller et nettsted, trykk på ikonet.

Hvis du har valgt færre enn fem snarveier, kan du legge til en ved å trykke på Add icon. .

For å legge til eller fjerne snarveier, trykk på Menu icon. > Innstillinger > App- og nettstedsnarveier.

Trykk "App- og nettstedsnarveier."

Under Inkluder kan du velge opptil fem snarveier.

Du kan legge til eller fjerne en snarvei.

Du vil kunne åpne disse appene eller nettstedene direkte fra ExpressVPNs hjemskjerm når du er tilkoblet VPN-et.

For å legge en snarvei til listen, trykk på Add icon. . For å fjerne en snarvei, trykk på Remove icon. .