Denne veiledningen vil vise deg hvordan du løser innlogggingsfeil når du prøver å aktivere ExpressVPN-appen din.

Hvilken feilmelding ser du?

Feilmelding: «Aktiveringskoden er feil. Prøv på nytt eller kontakt kundestøtte.»
Feilmelding: «Kontroller at e-postadressen og passordet ditt er riktig.»
Feilmelding «Sjekk tilkoblingen din og prøv på nytt.»
Feil med innloggingslenke fra e-post (Windows-app v9.4.0 og nyere)

Feilsøking av problemer med aktiveringskoden

Når du angir aktiveringskoden din, kan det hende at du får denne feilmeldingen:

Kan ikke logge på. Aktiveringskoden din er feil. Prøv på nytt eller kontakt kundestøtte.

Aktiveringskoden din er feil. Prøv på nytt eller kontakt kundestøtte.

Kopier og lim inn aktiveringskoden din i feltet for å unngå tastefeil. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Feilsøking av påloggingsproblemer på mobiler

Når du angir dine påloggingsdetaljer, kan det hende at du får denne feilmeldingen:

Kan ikke logge på. Kontroller at e-postadressen og passordet ditt er riktig.

Kontroller at e-postadressen og passordet ditt er riktig.

Prøv å logge på ExpressVPN-kontoen din på hjemmesiden.

Hvis du heller ikke kan logge inn på hjemmesiden, så betyr det at påloggingsdetaljene dine er feil. Tilbakestill passordet ditt og logg inn på ExpressVPN-kontoen din på nytt.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Feilsøking av nettverksproblemer

Når du logger på ExpressVPN-appen din, kan det hende at du får denne meldingen om tilkoblingsfeil:

Kan ikke logge på. Sjekk tilkoblingen din og prøv på nytt.

Sjekk tilkoblingen din og prøv på nytt.

Prøv å koble enheten din til et annet tilgjengelig nettverk.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å endre DNS-serverne dine til kun OpenDNS sine DNS-servere. Se avsnittet som gjelder for enheten din under.

Merk: Skriv ned din nåværende DNS-adresse/-innstilling før du endrer den, slik at du kan lagre det for fremtidig referanse.

Windows

Du kan endre DNS-serveren din med disse stegene:

1. Gå til Kontrollpanel > Nettverk og Internett > Nettverks- og delingssenter > Endre innstillinger for nettverkskort.
  2. Høyreklikk på den aktive nettverkstilkoblingen og klikk på Egenskaper.
  3. I netttverksfanen, velg Internet Protocol versjon 4 (TCP/IPv4) og klikk på Egenskaper.Velg «Internet Protocol versjon 4 (TCP/IPv4)» og klikk på «Egenskaper».
  4. Velg Bruk følgende DNS-serveradresser.
  5. Skriv inn 208.67.222.222 og 208.67.220.220. Disse er sikre DNS-servere fra OpenDNS.
  6. Klikk OK og OK.
  7. Prøv å aktivere ExpressVPN-appen din igjen.

Når du har aktivert ExpressVPN-appen din, kan du gjenopprette endringene som er gjort på DNS-innstillingene dine, og bruke lokale DNS-servere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Mac

Du kan endre DNS-serverne dine med disse stegene:

1. Fra Apple-menyen, velg Systemvalg > Nettverk.
  2. Velg tilkoblingen du ønsker å endre DNS-serverinnstillinger for. Klikk på Avansert.
  3. Velg DNS-fanen. Klikk + for å skrive inn 208.67.222.222 og 208.67.220.220. Disse er sikre DNS-servere fra OpenDNS.
  4. Klikk OK > Bruk.
  5. Prøv å aktivere ExpressVPN-appen din på nytt.

Når du har aktivert ExpressVPN-appen din, kan du gjenopprette endringene som er gjort på DNS-innstillingene dine, og bruke lokale DNS-servere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Linux

Du kan endre DNS-serverne dine med disse stegene:

1. Gå til Innstillinger > Preferanser > Nettverkstilkoblinger.
  2. Velg tilkoblingen du ønsker å endre dine DNS-serverinnstillinger for.
  3. Klikk Rediger. Velg Innstillinger for IPv4.
  4. Velg kun Automatiske (DHCP) adresser.
  5. Skriv inn 208.67.222.222 og 208.67.220.220 i DNS-serverfeltet.
  6. Klikk på Bruk.
  7. Prøv å aktivere ExpressVPN-appen din på nytt.

Når du har aktivert ExpressVPN-appen din, kan du gjenopprette endringene som er gjort på DNS-innstillingene dine, og bruke lokale DNS-servere.