For å koble til en annen serverlokasjon, trykk på Mer-ikon..

Merk: Den første gangen du prøver å bytte lokasjon mens du er koblet til VPN-et, vil du få en advarsel som sier internettrafikken din kan være usikret under gjenoppkobling. Trykk Fortsett for å gå videre.

Trykk på lokasjonsvelgeren.

Trykk på den nye serverlokasjonen du ønsker å koble deg til.

Fanen «Anbefalte» viser deg ExpressVPNs toppvalg for deg.

ExpressVPN vil automatisk koble deg til den valgte serverlokasjonen.

For å legge en lokasjon til listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre på den. Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine i fanen Favoritter.

For å legge en lokasjon til listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre på den.

For å fjerne en lokasjon fra listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre på den.

For å fjerne en lokasjon fra listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre på den.

For å velge en annen serverlokasjon, trykk Mer-ikon. for å bla gjennom flere VPN-lokasjoner.

Trykk på lokasjonsvelgeren.

Merk: Den første gangen du prøver å bytte lokasjon mens du er koblet til VPN-et, vil du få en advarsel som sier internettrafikken din kan være usikret under gjenoppkobling. Trykk Fortsett for å gå videre.

Listen over VPN-lokasjoner viser to faner som standard: ANBEFALTE og ALLE LOKASJONER.

Fanen ANBEFALTE viser deg ExpressVPNs toppvalg for deg.

Fanen «Anbefalte» viser deg ExpressVPNs toppvalg for deg.

Fanen ALLE LOKASJONER lister opp VPN-serverlokasjoner etter region. Du kan utvide og skjule listen ved å trykke på  Pil ned. og Pil opp..

Fanen «Alle lokasjoner» viser en liste over VPN-serverlokasjoner etter region.

For å legge en lokasjon til listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre på den.

For å legge en lokasjon til dine favoritter, sveip til høyre på den.

Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine ved å trykke på fanen FAVORITTER-fanen.

Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine i fanen «Favoritter».

For å fjerne en lokasjon fra listen din over favoritter, sveip til høyre på den igjen.

For å fjerne en lokasjon fra listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre på den igjen.