Viktig: Hvis du befinner deg i et land med høy grad av internettsensur eller bruker ExpressVPNs manuelle konfigurasjoner, kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse. Hvis du kan koble til VPN-et, men ikke får tilgang til bestemte apper, nettsteder eller nettjenester, følg denne feilsøkingsveiledningen.

Denne veiledningen er for brukere som ikke kan koble til ExpressVPN-appen. Eksempler på problemer med tilkobling inkluderer:

• å støte på feilmeldingen «Kan ikke koble til»
  • å stå fast i statusen «Kobler til» eller bruke for lang tid på å koble til

De sannsynlige årsakene til disse problemene inkluderer:

• at VPN-serverlokasjonen du prøver å koble til er under vedlikehold
  • at VPN-tilkoblingen er blokkert av antivirus- eller nettsikkerhetsprogrammet ditt
  • at du ikke bruker den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen

Innledende sjekk

Før du går videre, sjekk om du har en aktiv internettilkobling.

1. Sørg for at du ikke er tilkoblet ExpressVPN-appen.
  2. I nettleseren, gå inn på et selvvalgt nettsted.

Hvis du får tilgang til nettstedet, er ikke VPN-problemet forårsaket av internettilkoblingen din. Følg feilsøkingsstegene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du ikke får tilgang til internett selv når du er frakoblet ExpressVPN, er det sannsynligvis et problem med internettilkoblingen din. Sjekk om internettilkoblingen din er aktiv eller har underliggende problemer. (Hvis du bruker Windows, prøv disse stegene for å gjenopprette internettilkoblingen din.)

Feilsøkingssteg

Følg feilsøkingsstegene nedenfor får å løse tilkoblingsproblemet. Sjekk om problemet er løst etter hvert steg. Hvis problemet er løst, kan du hoppe over resten av stegene.

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
  2. Koble til en annen VPN-serverlokasjon
  3. Bytt VPN-protokoll
  4. Legg ExpressVPN til som et unntak i antivirus- eller nettsikkerhetsprogrammet ditt
  5. Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN

Sjekk om du bruker den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen. Hvis ikke, last ned den nyeste app-versjonen for enheten din.

Sett opp ExpressVPN-appen din: