Denne veiledningen vil vise deg hvordan du genererer sterke passord for alle nettkontoene dine ved å bruke ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring).

ExpressVPN Keys kan generere sterke passord som er lange, tilfeldige og komplekse, noe som gjør dem vanskelige for angripere å knekke. Lagre dem deretter i passordlagringen (password manager) og fyll dem ut med bare ett klikk eller trykk når du logger inn på kontoene dine.

Hopp til …

Nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys for Chrome
ExpressVPN for Android
ExpressVPN for iOS

Nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys for Chrome

Generer et sterkt passord for en ny innlogging

For å generere et sterkt passord i Chrome-utvidelsen:

1. Installer og konfigurer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Lås opp passordlagringen din.
  4. Klikk på Legg til-ikon. øverst til høyre.
  5. Under feltet Passord, klikk på Trenger du et nytt passord?
  6. Fyll ut de andre detaljene.
  7. Klikk på Lagre.

For å generere et sterkt passord når du oppretter en ny konto på et nettsted:

1. Installer og konfigurer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Gå til nettstedet du ønsker å opprette en konto for.
  4. Klikk i passordfeltet.
  5. Klikk på det foreslåtte passordet.
  6. Du vil bli spurt om å lagre det nye passordet. Klikk på Lagre.

Generer et sterkt passord for en eksisterende konto

1. Installer og konfigurer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Lås opp passordlagringen din.
  4. Klikk på et lagret passord.
  5. Klikk på Rediger.
  6. Under feltet Passord, klikk på Generer sterkt passord.
  7. Klikk på Lagre.

Hvis du har noen problemer med å generere passord for nye eller eksisterende kontoer, sjekk denne feilsøkingssiden.