Denne veiledningen viser deg versjonene av forskjellige enheter som er kompatible med de nyeste versjonene av ExpressVPN-appen. De nyeste appversjonene kommer med forbedringer innen sikkerhet og personvern, men er kanskje ikke kompatible med eldre enhetsversjoner.

Hopp til …

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Rutere

Windows

Windows-appen for ExpressVPN krever Windows 7 eller nyere for å kjøre. Finn ut hvilken versjon av Windows du bruker.

Hvis du bruker Windows 7 eller nyere, bruk Windows-appen for ExpressVPN.

Hvis du bruker Windows Vista eller eldre:

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Mac

Mac-appen for ExpressVPN krever macOS 10.13 eller nyere. Finn du hvilken versjon av Mac du bruker.

Mac-operativsystemStøttet ExpressVPN-versjon
macOS 10.13 eller nyereBruk Mac-appen for ExpressVPN.
Mac OS X 10.11 eller macOS 10.12Appstøtte for disse versjonene er begrenset. Oppgrader til macOS 10.13 eller nyere for å bruke fullversjonen av appen. Les mer om redusert appstøtte for Mac OS X 10.11 og macOS 10.12.< /td>
Mac OS X 10.10 eller eldreMac-appen for ExpressVPN støtter ikke disse versjonene. Oppgrader til macOS 10.13 eller nyere. Hvis du ikke kan oppgradere, bruk manuell konfigurasjon av OpenVPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Android

Android-appen for ExpressVPN krever Android 5 eller nyere for å kjøre. Finn ut hvilken versjon av Android du bruker.

Hvis du bruker Android 5 eller nyere, bruk  Android-appen for ExpressVPN.

Hvis du bruker Android 4.4 eller eldre: