Tässä oppaassa näytetään, kuinka ExpressVPN-tilaus perutaan ennen tilauksen päättymistä.

Tärkeää: Tilauksen peruminen tapahtuu joko käyttämässäsi sovelluskaupassa tai ExpressVPN:n verkkosivuilla. Et voi perua tilaustasi ExpressVPN-sovelluksessa.

Siirry osioon…

Luottokortilla ja PayPalilla maksetut tilaukset
Sovelluskaupassa tehdyt tilaukset (Apple App Store ja Google Play Kauppa)
Bitcoineilla ja Paymentwallilla maksetut tilaukset
Mitä tapahtuu ExpressVPN Keysissä oleville kirjautumistiedoilleni?

Luottokortilla ja PayPalilla maksetut tilaukset

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Oma tilaukseni ja sitten Muokkaa tilauksen tietoja.
  3. Valitse Laita automaattinen uusiminen pois päältä ja etene, kunnes näet tekstin ”Tilauksesi on peruttu”.

Kun olet asettanut automaattisen uusimisen pois päältä, sinua ei laskuteta seuraavasta tilausjaksosta. Voit käyttää ExpressVPN:ää tilauksesi päättymiseen asti.

Katso, kuinka uusit tilauksesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Sovelluskaupassa tehdyt tilaukset (Apple App Store ja Google Play Kauppa)

Peru ilmainen kokeilu tai tilaus 24 tuntia ennen seuraavan maksujakson alkamista välttääksesi veloituksen. Muussa tapauksessa tiliäsi veloitetaan automaattisesti valitulla tilaustyypillä.

Näin perut ilmaisen kokeilusi tai tilauksesi iOS:ssä ja Androidissa:

1. Avaa App Storen tai Play Kaupan sovellus. Varmista, että olet kirjautunut tilille, jota käytit ilmaisen kokeilun tai tilauksen hankkimiseen.
  2. Avaa tilausnäkymä painamalla profiilikuvaketta oikeassa yläreunassa.
    • Androidissa napauta Maksut ja tilaukset > Tilaukset.
    • iOS:ssä napauta Tilaukset.
  3. Valitse ExpressVPN ja seuraa ohjeita peruaksesi tilauksen.

Kun olet perunut tilauksesi, voit käyttää ExpressVPN:ää meneillä olevan tilausjakson päättymiseen asti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Bitcoineilla ja Paymentwallilla maksetut tilaukset

Koska Paymentwallilla ja bitcoinilla maksetut tilaukset eivät uusiudu automaattisesti, sinun ei tarvitse perua tilaustasi omatoimisesti.

Katso, kuinka uusit tilauksesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mitä tapahtuu ExpressVPN Keysissä oleville kirjautumistiedoilleni, kun perun tilaukseni?

Voit käyttää ExpressVPN Keysiin tallennettuja kirjautumistietojasi jopa tilauksesi päätyttyä.