Välityspalvelin toimii välittäjänä tietokoneesi ja internetin välillä. Usein sitä käytetään todellisen sijainnin kätkemiseen, jolloin saat pääsyn verkkosivuille, jotka muutoin on estetty. Kaikki proxyt eli välityspalvelimet eivät kuitenkaan tarjoaa samanlaista yksityisyydensuojaa kuin VPN. Kun käytät ExpressVPN:ää, sinun ei tarvitse käyttää ylimääräisiä välityspalvelimia.

Jos sinulla on vaikeuksia internet-yhteyden luomisessa, on mahdollista, että käytät välityspalvelinta.

Huomaa: Seuraavat toimenpiteet eivät auta sinua saamaan pääsyä suoratoistopalveluihin. Jos et pysty käyttämään palvelua koska VPN tai proxy on havaittu otathan yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Katso ohjeet proxyn poistamiseen käytöstä Chromessa valistemalla ensin osio, joka koskee käyttäämäsi tietokonetta.

Käytän…

Windowsia
Mac-tietokonetta

Ota proxy pois käytöstä Chromessa Windowsilla

1. Klikkaa Chrome-valikkoa selaimen työkalupalkissa.
    Click "Google Chrome Menu."
  2. Valitse Asetukset.
    Click "Settings."
  3. Klikkaa Edistyneet.
    Click "Advanced."
  4. Klikkaa Järjestelmä-osiossa kohtaa Avaa tietokoneesi välitysselainasetukset. (Windows 7- ja Windows 8- tai 8.1-käyttäjille tämä avaa Internet-ominaisuudet-ikkunan.)
    Click "Open your computer’s proxy settings."
  5. Etsi kohta Välityspalvelimen automaattinen asetus ja laita Valitse asetukset automaattisesti pois päältä.
    Toggle "Automatic detect settings" off.
  6. Kohdassa Välityspalvelimen manuaalinen asetus aseta Käytä välityspalvelinta pois päältä.
    Toggle "Use a proxy server" off.
  7. Klikkaa Tallenna.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Ota proxy pois käytöstä Chromessa Mac-tietokoneella

1. Klikkaa Chrome-valikkoa selaimen työkalupalkissa. Valitse seuraavaksi Asetukset.
    Click "Settings."
  2. Klikkaa ruudun alaosassa kohtaa Edistyneet.Click "Advanced."
  3. Klikkaa kohdassa Järjestelmä osiota Avaa tietokoneesi välityspalvelinasetukset. Seuraavaksi avautuu ikkuna Verkkoasetukset.
    Click "Open your computer’s proxy settings."
  4. Poista kaikki valinnat välilehden Välityspalvelimet kohdan Valitse konfiguroitava protokolla alta.
    Uncheck every protocol.
  5. Klikkaa OK. Voit nyt sulkea asetusikkunan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Muita ongemia?

Jos sinulla on muita ongelmia, kuten vaikeuksia päästä tietyille verkkosivuille tai palveluihin, ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.