Use ExpressVPN on your devices.
VPN of DNS nodig voor je apparaat?
Nu ExpressVPN kopen
Use ExpressVPN on your devices.
Eén VPN account op alle apparaten.
Gratis apps krijgen

Als je streamt via een app, zoals de Netflix of Disney+ app, moet je deze geforceerd sluiten en opnieuw openen telkens als je de VPN-serverlocatie verandert. Hieronder staan instructies voor het geforceerd sluiten van een app op iOS, Android, Android TV, Fire TV/Fire Stick en Apple TV.

Spring naar…

iOS
Android
Android TV
Fire TV/Fire Stick
Apple TV

iOS

1. Swipe op je iOS-apparaat vanaf de onderkant van het startscherm omhoog en houd je vinger ingedrukt tot er aan de linkerkant een weergave van apps verschijnt.
  2. Swipe om de weergave van de app te vinden die je geforceerd wilt sluiten.
  3. Swipe omhoog om de app te sluiten.

Android

1. Open op je Android-apparaat je multitasking-interface. De manier om dit te doen verschilt per apparaat:
    • Als je apparaat drie icoontjes onderaan het scherm heeft, tik dan op het icoontje met de drie verticale lijnen of het vierkante icoontje.
    • Als je apparaat een enkele horizontale lijn onderaan het scherm heeft, swipe je omhoog van de onderkant naar het midden van het scherm, houd je de lijn een seconde vast en laat je hem los.
  2. Swipe om de weergave van de app te vinden die je geforceerd wilt sluiten.
  3. Swipe om de app te sluiten. De richting waarin je moet swipen is afhankelijk van je apparaat.

Android TV

1. Ga naar Instellingen.
  2. Selecteer Apps en scroll naar de app die je geforceerd wilt sluiten.
  3. Selecteer de app en selecteer vervolgens Geforceerd stoppen.

Fire TV/Fire Stick

1. Ga naar Instellingen.
  2. Selecteer Apps > Geïnstalleerde apps beheren.
  3. Scroll naar de app die je geforceerd wilt sluiten.
  4. Selecteer de app en selecteer vervolgens Geforceerd stoppen.

Apple TV

1. Dubbelklik op het tv-pictogram op je afstandsbediening om de apps te zien die momenteel actief zijn.
  2. Swipe om de weergave van de app te vinden die je geforceerd wilt sluiten.
  3. Swipe omhoog om de app te sluiten.

Hulp nodig? Neem contact op met het ExpressVPN Support Team voor onmiddellijke ondersteuning.

Back to top