Je kunt je inloggegevens vanuit Edge importeren in ExpressVPN Keys via je computer.

Spring naar…

Je Edge-inloggegevens importeren via je computer
Je Edge-inloggegevens importeren via je Android-apparaat
Je Edge-inloggegevens importeren via je iOS-apparaat

Je Edge-inloggegevens importeren via je computer

1. Importeer je inloggegevens naar ExpressVPN Keys

1. In Edge: installeer de ExpressVPN Keys browserextensie voor Chrome.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties > Instellingen.
  4. Klik op Importeren uit bestaande diensten.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer Edge.
  7. Volg de instructies op het scherm.
  8. Klik op Bestand kiezen.
  9. Selecteer het CSV-bestand dat je eerder had geëxporteerd.
  10. Controleer of al je inloggegevens correct geïmporteerd zijn.

2. Verwijder je inloggegevens uit Edge

Edge zal je blijven vragen om je inloggegevens in te vullen voor websites of diensten; dat interfereert met ExpressVPN Keys. Om dit te voorkomen, verwijder je je inloggegevens uit Edge.

Belangrijk: Nadat je je inloggegevens uit Edge hebt verwijderd, kun je ze niet meer herstellen. Zorg ervoor dat je al je inloggegevens uit Edge hebt geïmporteerd naar ExpressVPN Keys voordat je ze verwijdert.

Om al je inloggegevens in één keer te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In Edge: voer in de zoekbalk in: edge://settings/clearBrowserData .
  2. Onder Tijdsbeslag selecteer je Altijd.
  3. Selecteer Wachtwoorden en deselecteer andere opties.
  4. Klik op Nu verwijderen.

Om je inloggegevens individueel te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In Edge: voer in de zoekbalk in: edge://settings/passwords.
  2. Onder Opgeslagen wachtwoorden klik je naast elke login op  More icon. .
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Herhaal deze stappen voor alle inloggegevens.

Om te voorkomen dat Edge namen, e-mails en adressen gaat invullen, volg je deze stappen:

1. In Edge: voer in edge://settings/personalinfo.
  2. Zet Basisinfo opslaan en invullen uit.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je Edge-inloggegevens importeren met je Android-apparaat

Microsoft Edge staat het exporteren van inloggegevens op Android niet toe. Volg bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren via je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Je Edge-inloggegevens importeren via je iOS-apparaat

Microsoft Edge staat het exporteren van inloggegevens op iOS niet toe. Volg bovenstaande stappen om je inloggegevens te importeren via je computer.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven