Use ExpressVPN on your devices.
VPN of DNS nodig voor je apparaat?
Nu ExpressVPN kopen
Use ExpressVPN on your devices.
Eén VPN account op alle apparaten.
Gratis apps krijgen

De geavanceerde bescherming van ExpressVPN biedt extra veiligheids- en beveiligingsfuncties voor jou en je gezin. Als je dit inschakelt, kan het opdringerige advertenties, trackers, kwaadaardige sites en content voor volwassenen blokkeren.

We gebruiken een op DNS gebaseerde verkeersblokkering op het apparaat van de gebruiker om te voorkomen dat apps en browsersessies communiceren met derden die voorkomen op onze zwarte lijsten. Deze aanpak is eenvoudiger en veiliger dan het uitvoeren van de verkeersblokkering aan de kant van de server.

Het volledige pakket geavanceerde beschermingsfuncties omvat Threat Manager, advertentieblokkering en ouderlijk toezicht, en is beschikbaar in de ExpressVPN-app voor Android, iOS, Mac, Windows en Linux, en ook op de ExpressVPN Aircove. Threat Manager (alleen de advertentieblokkering) en de advertentieblokkering zijn ook beschikbaar in de ExpressVPN-app voor Apple TV.

Belangrijk: De geavanceerde beschermingsfunties werken alleen als de VPN is ingeschakeld en het Lightway protocol wordt gebruikt. Gebruikers die deze functies willen gebruiken zonder de VPN aan te zetten, kunnen dat doen via Aircove.

Spring naar…

Wat zijn de geavanceerde beschermingsfuncties?
Hoe zet je geavanceerde bescherming aan (of uit)

Wat zijn de geavanceerde beschermingsfuncties?

Geavanceerde bescherming is een groep veiligheids- en beveiligheidsinstellingen bestaande uit Threat Manager, een advertentieblokkeerder en ouderlijk toezicht.

Threat Manager

Veel van de apps en websites die je bezoekt, houden gegevens bij van jouw activiteiten en delen die met externe bedrijven, waaronder trackers, oplichters en malwaresites.

Threat Manager geeft je meer controle over wat bedrijven weten over jou en wat je online doet. Het zorgt ervoor dat alle apps en websites die je bezoekt jouw online activiteiten niet kunnen volgen, en tegelijkertijd blokkeert het ook kwaadaardige websites en beschermt je zo tegen spyware- en phishing-domeinen.

Threat Manager is beschikbaar in de ExpressVPN-apps voor Android, iOS, Windows, Mac , Apple TV en Linux, en ook in Aircove.

Adblocker

Adblocker belet de meeste advertenties om zich tijdens het surfen op internet aan je te tonen.

Momenteel is advertentieblokkering beschikbaar in de ExpressVPN-apps voor Android, iOS, Mac, Windows Apple TV en Linux, evenals in Aircove.

Ouderlijk toezicht

Met het ouderlijk toezicht van ExpressVPN kun je voorkomen dat iemand, ook je kinderen, toegang krijgt tot de meeste sites voor volwassenen.

Onze blokkeerlijst voor sites voor volwassenen is samengesteld uit openbaar beschikbare en open source-lijsten van bekende sites voor volwassenen. We beoordelen en updaten deze blokkeerlijsten regelmatig, zodat je steeds beschermd blijft tegen de nieuwste bedreigingen.

Bovendien kun je met ouderlijk toezicht voor Aircove op bepaalde tijden het internet blokkeren. Dit is erg handig om de online tijd van je kind te beperken.

Ouderlijk toezicht is beschikbaar in de ExpressVPN-apps voor Android, iOS, Mac, Windows en Linux, evenals in Aircove.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Hoe zet je geavanceerde beveiligingsfuncties aan (of uit)

De geavanceerde beveiligingsfuncties staan standaard uitgeschakeld. Om ze in te schakelen, volg je de instructies die overeenkomen met jouw apparaat:

1. Verbind met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  2. Klik op Menu icon.Opties  > Geavanceerde Bescherming.
  3. Vink de vakjes aan.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

1. Verbind met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  2. Tik op Opties > Instellingen > Geavanceerde  Bescherming.
  3. Schakel de instellingen in.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

1. Zorg ervoor dat de verbinding met de VPN is verbroken.
  2. Klik op  Menu icon. > Voorkeuren… > Geavanceerde Bescherming.
  3. Vink de vakjes voor de geavanceerde beveiligingsfuncties aan of uit, afhankelijk van je behoeften.
  4. Verbind opnieuw met de VPN om de wijzigingen te activeren.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

1. Verbind met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  2. Tik op Opties > Instellingen > Geavanceerde Bescherming.
  3. Zet de instellingen aan.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

1. Selecteer in een apparaatgroep Settings icon.
  2. Selecteer Geavanceerde Bescherming.
  3. Schakel de instellingen in of uit.
  4. Selecteer Opslaan.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

1. Verbind met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  2. Ga naar Opties Geavanceerde bescherming.
  3. Zet de geavanceerde beschermingsfuncties aan naar jouw behoefte.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Om alle geavanceerde beveiligingsfuncties tegelijkertijd in te schakelen:

1. Open het window Terminal.
  2. Zorg ervoor dat je verbonden bent met de VPN  en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  3. Om alle geavanceerde beschermingsfuncties in te schakelen, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_all true
    Om alle geavanceerde beschermingsfuncties uit te schakelen, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_all off
  4. Druk op Enter om te bevestigen.

Je kunt elke geavanceerde beveiligingsfunctie ook afzonderlijk in- en uitschakelen:

Trackers blokkeren

1. Open het window Terminal.
  2. Zorg ervoor dat je verbonden bent met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  3. Om trackers te blokkeren, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_trackers true
    Om deze funtie uit te schakelen, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_trackers off
  4. Druk op Enter om te bevestigen.

Kwaadwillende websites blokkeren

1. Open het window Terminal.
  2. Zorg ervoor dat je verbonden bent met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  3. Om kwaadwillende websites te blokkeren, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_malicious true
    Om deze functie uit te schakelen, voer je in:
    expressvpn preferences set block_malicious off
  4. Druk op Enter om te bevestigen.

Reclame blokkeren

1. Open het window Terminal.
  2. Zorg ervoor dat je verbonden bent met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  3. Om de Adblocker in te schakelen, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_ads true
    Om deze functie uit te schakelen, voer je in:
    expressvpn preferences set block_ads off
  4. Druk op Enter om te bevestigen.

Websites voor volwassenen blokkeren

1. Open het window Terminal.
  2. Zorg ervoor dat je verbonden bent met de VPN en gebruik het protocol Automatisch of Lightway.
  3. Om de websites voor  volwassenen te blokkeren, voer je dit commando in:
    expressvpn preferences set block_adult true
    Om deze functie uit te schakelen, voer je in:
    expressvpn preferences set block_adult off
  4. Druk op Enter om te bevestigen.