Hvis du strømmer via en app, for eksempel Netflix- eller Disney+-appen, bør du tvangslukke den og åpne den på nytt hver gang du endrer VPN-serverlokasjon. Nedenfor finner du instruksjoner for tvangslukking av en app på iOS, Android, Android TV, Fire TV/Fire Stick og Apple TV.

Hopp til …

iOS
Android
Android TV
Fire TV/Fire Stick
Apple TV

iOS

1. På iOS-enheten din sveiper du opp fra bunnen av startskjermen, mens du holder fingeren inne til forhåndsvisninger av appen vises til venstre.
  2. Sveip for å finne forhåndsvisningen av appen du vil tvangslukke.
  3. Sveip opp for å lukke appen.

Android

1. Åpne multitasking-grensesnittet på Android-enheten din. Måten å gjøre dette på varierer avhengig av enheten din:
    • Hvis enheten din har tre ikoner nederst på skjermen, trykker du enten på ikonet med tre vertikale linjer eller det firkantede ikonet.
    • Hvis enheten din har en enkelt horisontal linje nederst på skjermen, sveiper du opp fra bunnen til midten av skjermen, holder et sekund og slipper.
  2. Sveip for å finne forhåndsvisningen av appen du vil tvangslukke.
  3. Sveip for å lukke appen. Retningen du må sveipe vil variere avhengig av enheten din.

Android TV

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Apper, og bla for å finne appen du vil tvangslukke.
  3. Velg appen, og velg deretter Tving stopp.

Fire TV/Fire Stick

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Applikasjoner > Administrer installerte applikasjoner.
  3. Bla for å finne appen du vil tvangslukke.
  4. Velg appen, og velg deretter Tving stopp.

Apple TV

1. Dobbeltklikk på TV-ikonet på fjernkontrollen for å se appene som kjører for øyeblikket.
  2. Sveip for å finne forhåndsvisningen av appen du vil tvangslukke.
  3. Sveip opp for å lukke appen.