Get ExpressVPN on Windows.
Vil du ha ExpressVPN på din Windows?
Se appen for Windows
Contact ExpressVPN Support if you need help.
For frustrert til å lese denne siden?
Snakk med et menneske

Følg disse feilsøkingsstegene hvis du:

• ikke kan starte ExpressVPN-appen eller
  • ser en av de følgende feilmeldingene:
    • «Engine Unavailable»
    • «Tjenesten kan ikke nås»
    • «Tjenesten kan ikke startes»

Innledende sjekk

Lukk og gjenåpne ExpressVPN-appen for å se om problemet er løst.

Følg disse stegene om det ikke løser problemet:

1. Installer alle ventende Windows-oppdateringer.
  2. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen for Windows.

Følg disse spesifikke stegene for Windows-enheten din om problemet vedvarer:

Windows 7

1. Klikk på Windows Start-menyen. Gå til Alle programmer > Tilbehør.
  2. Høyreklikk på Ledetekst, klikk så Kjør som administrator for å starte ledeteksten med alle administrative privilegier.
  3. I ledetekst, skriv inn det følgende:
    net start ExpressVpnservice
  4. Trykk på Enter.
  5. Åpne ExpressVPN igjen.
  6. Hvis problemet vedvarer, restart datamaskinen din eller reinstaller ExpressVPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Windows 8 og 10

1. Klikk på Start eller Windows-tasten + X for å åpne en dialogboks.
  2. Søk etter Ledetekst (Admin).
  3. I ledetekst, skriv inn det følgende:
    net start ExpressVpnservice
  4. Trykk på Enter.
  5. Åpne ExpressVPN igjen.
  6. Hvis problemet vedvarer, restart datamaskinen din eller reinstaller ExpressVPN.