Viktig: Noen versjoner av Android tillater kanskje ikke APK-installasjoner. Hvis du prøver å skaffe deg ExpressVPN-appen, og APK-installasjoner ikke er tillatt, bruk den vanlige ExpressVPN-appen for Android-konfigurasjon.

Denne veiledningen viser deg hvordan du konfigurerer Android-enheten din (som kjører Android 5.0 eller nyere), slik at du kan laste ned apper som ikke er tilgjengelige i Google Play Store.

Du må bruke Android 5.0 eller nyere for å kjøre ExpressVPN Android-appen.

Viktig: Etter at du har fulgt disse stegene, kan all programvare du velger å installere kjøre på enheten din. Vær forsiktig slik at du ikke installerer noe fra mistenkelige kilder eller trykker på koblinger som legger til skadelige filer i systemet ditt. Du er ansvarlig for å sikre gyldigheten til installerte applikasjoner.

Hopp til …

For Android 8 og nyere
For eldre versjoner enn Android 8

For Android 8 og nyere

På ikke-Samsung-enheter:

1. Gå til telefonens innstillinger.
  2. Gå til Sikkerhet og personvern > Flere innstillinger.
  3. Trykk på Installer apper fra eksterne kilder.
  4. Velg nettleseren (f.eks. Chrome eller Firefox) du vil laste ned APK-filene fra.Velg den nettleseren du vil laste ned APK-en fra.
  5. Slå på Tillat appinstallasjoner.

På Samsung-enheter:

1. Gå til telefonens innstillinger.
  2. Gå til Biometri og sikkerhet > Installer ukjente apper.
  3. Velg nettleseren (f.eks. Chrome eller Firefox) du vil laste ned APK-filene fra.
  4. Slå på Tillat appinstallasjoner.
Viktig: Ikke last ned ExpressVPN-APK fra tredjepartskilder, da disse filene sannsynligvis har blitt tuklet med. Hvis du trenger veiledning for å laste ned ExpressVPN-APK, kontakt kundestøtte.