Hvis ExpressVPN ikke er tilgjengelig i ditt lands App Store, kan du fremdeles laste den ned ved Ă„ endre din App Stores plassering.

Det er to metoder for Ä endre din App Store-plassering. Du kan endre din eksisterende Apple ID-plassering, eller hvis du vil beholde din nÄvÊrende Apple IDs abonnementer uendret, kan du opprette en ny Apple ID med en annen plassering.

Viktig: En betalingsmetode er vanligvis pÄkrevet nÄr du endrer App Store-plasseringen din eller oppretter en ny Apple ID med en annen plassering. Hvis du imidlertid vil bruke ExpressVPNs gratis prÞveperiode, mÄ du oppgi en betalingsmetode assosiert med den nye plasseringen du bruker.

Hopp til …

Endre din eksisterende Apple ID-plassering
Opprett en ny Apple ID med en annen plassering
Ofte stile spÞrsmÄl

Endre din eksisterende Apple ID-plassering

Merk: Disse stegene ble testet pÄ iOS versjon 13.5.1.

GÄ til App Store pÄ enheten din.

Trykk pÄ profilikonet Þverst i hÞyre hjÞrne.

Trykk pÄ profilikonet Þverst i hÞyre hjÞrne.

Trykk pÄ profilikonet eller pÄ din Apple ID Þverst pÄ skjermen.

Trykk pÄ profilikonet eller pÄ din Apple ID.

(Hvis du blir bedt om det, oppgi ditt Apple ID-passord og trykk pÄ Logg pÄ.)

Trykk pÄ Land/Region.

Trykk pÄ «Land/Region».

Trykk pÄ Endre land eller region og velg et sted der ExpressVPN er tilgjengelig (f.eks. USA). Hvis du vil bruke den gratis prÞveperioden, mÄ du oppgi en plassering du har en betalingsmetode for.

Les brukervilkÄrene og trykk pÄ Godta. Trykk Godta igjen.

Angi fĂžlgende opplysninger:

Betalingsmetode

Velg en betalingsmetode.

• Hvis du ikke vil bruke den gratis prĂžveperioden, trenger du ikke Ă„ oppgi en betalingsmetode, sĂ„ velg Ingen. Hvis Ingen ikke vises som et alternativ, kan du fĂžlge lĂžsningsstegene som er foreslĂ„tt av Apple, eller angi en gyldig betalingsmetode tilknyttet det nye stedet du bruker.
  • Hvis du vil bruke den gratis prĂžveperioden, mĂ„ du oppgi en betalingsmetode tilknyttet det nye stedet du bruker.

Faktureringsnavn

• Fornavn: Angi fornavnet ditt.
  • Etternavn: Angi etternavnet ditt.

Faktureringsadresse

• Gateadresse: Angi et gatenavn (f.eks. Fireweed Ln).
  • By: Angi en by (f.eks. Juneau).
  • Stat: Angi en stat (f.eks. Alaska).
  • Postnr.: Angi et postnummer (f.eks. et postnummer i Alaska er 99501).
  • Telefon: Angi et amerikansk telefonnummer.

Fyll inn betalingsmetoden og trykk «Neste».

Trykk pÄ Neste, deretter pÄ Ferdig.

Du kan nÄ laste ned ExpressVPN med din endrede lokasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestĂžtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Opprett en ny Apple ID med en annen plassering

Du kan opprette en ny Apple ID pÄ din iOS-enhet eller med iTunes pÄ Windows eller Mac.

Lag en ny Apple ID med din iOS

Merk: Disse stegene ble testet pÄ iOS versjon 14.1.

GÄ til App Store pÄ enheten din. Trykk pÄ profilikonet Þverst i hÞyre hjÞrne.

Trykk pÄ profilikonet eller pÄ din Apple ID Þverst pÄ skjermen.

Trykk pÄ profilikonet eller pÄ din Apple ID.

(Hvis du blir bedt om det, angi ditt Apple ID-passord og trykk pÄ Logg pÄ.)

Trykk pÄ din Apple ID Þverst.

PĂ„ skjermen Velg ditt land eller region, bla ned til et sted der ExpressVPN er tilgjengelig (f.eks.. USA). (Du vil kunne endre det senere.)

Du vil bli spurt om du vil logge pÄ med din nÄvÊrende Apple ID. Trykk pÄ bruk annen Apple ID.

Bla ned, og trykk pÄ Opprett din Apple ID.

Trykk «Opprett din Apple ID».

Legg inn navnet ditt. Sett Land/Region til der ExpressVPN er tilgjengelig (f.eks. USA). Legg sÄ inn fÞdselsdatoen din og en gyldig e-postadresse (det kan ikke vÊre den samme som er tilknyttet den opprinnelige Apple ID-kontoen din) for Ä motta en verifiseringskode for Ä fullfÞre registreringsprosessen din.

Legg inn passordene dine. Velg sÄ landet ditt, angi et telefonnummer og velg Tekstmelding eller Telefonsamtale for Ä verifisere deg.

Velg «Tekstmelding» eller «Telefonsamtale» for Ä verifisere kontoen din.

Angi tegnene du ser pÄ bildet, deretter klikk pÄ Fortsett.

Sjekk e-posten din for en verifiseringskode fra Apple. Skriv inn koden og trykk Neste.

Legg inn verifiseringskoden sendt til telefonnummeret ditt og trykk Neste.

Du har nÄ opprettet en ny Apple ID.

Du kan nÄ logge ut av din nÄvÊrende Apple ID og logge inn pÄ din nye. PÄ enheten din, gÄ til App Store. Trykk pÄ profilikonet plassert Þverst i hÞyre hjÞrne. Bla til bunnen og trykk pÄ Logg av.

Bla opp igjen, og logg inn med din nye Apple ID. Trykk pÄ Logg pÄ.
Trykk «Logg inn».

Du vil se en melding som sier Denne Apple ID-en har ikke blitt brukt i iTunes Store fÞr. Trykk pÄ Se gjennom.

Trykk «Se gjennom».

Les Apple Media tjenestevilkÄr og personvernerklÊring, og skyv knappen ved siden av Godta tjenestevilkÄr. Trykk pÄ Neste.

Angi fĂžlgende opplysninger:

Betalingsmetode

• Hvis du ikke vil benytte deg av den gratis prĂžveperioden, mĂ„ du ikke oppgi en betalingsmetode, sĂ„ velg Ingen. Hvis Ingen ikke vises som et alternativ, kan du fĂžlge lĂžsningsstegene som er foreslĂ„tt av Apple, eller angi en gyldig betalingsmetode.)
  • Hvis du vil benytte deg av den gratis prĂžveperioden, mĂ„ du oppgi en betalingsmetode tilknyttet den nye plasseringen du bruker.

Faktureringsnavn

• Fornavn: Angi fornavnet ditt.
  • Etternavn: Angi etternavnet ditt.

Faktureringsadresse

• Gateadresse: Angi et gatenavn (f.eks. Fireweed Ln).
  • By: Angi en by (f.eks. Juneau).
  • Stat: Angi en stat (f.eks. Alaska).
  • Postnr.: Angi et postnummer (f.eks. et postnummer i Alaska er 99501).
  • Telefon: Angi et amerikansk telefonnummer.

Trykk pÄ Neste.

Fyll inn betalingsmetoden og trykk «Neste».

En Apple ID fullfÞrt-melding vil dukke opp. Du kan nÄ laste ned ExpressVPN pÄ iOS-enheten din.