Når du installerer ExpressVPN-appen på Windows-datamaskinen din, kan du støte på feil når du kjører Windows-appinstallasjonsprogrammet.

Hvilken feil ser du?

Feil 0x80070005
Feil 0x8007015E
Feil 0x80070490
Feil 0x80070643
Feil 0x80070652
Ytterligere feilsøkingstrinn

Mulige feil og feilsøkingssteg

Feil 0x80070005

Denne er forårsaket av en feil i systemtillatelser. Følg stegene nedenfor og sjekk om du kan installere ExpressVPN vellykket etter hvert steg.

1. Avslutt ExpressVPN (hvis det kjører for øyeblikket). Høyreklikk på ExpressVPN-installasjonsfilen og velg Kjør som administrator.
  2. Deaktiver brannmuren, antivirus- eller antispywareprogrammet ditt og kjør ExpressVPN-installasjonsprogrammet på nytt.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Feil 0x8007015E

Denne feilen sier «Ingen handling ble iverksatt da en omstart av systemet er nødvendig (0x8007015E)» når du prøver å installere eller oppdatere ExpressVPN-appen for Windows. Følg disse stegene og se om problemet er løst etter hvert steg:

1. Installer eventuelle ventende Windows-oppdateringer.
  2. Avinstaller ExpressVPN-appen for Windows.
  3. Deaktiver alle antivirus- eller nettsikkerhetsapplikasjoner eller brannmurer.
  4. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen for Windows.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Feil 0x80070490

Denne feilen sier «Element ikke funnet (0x80070490)» når du prøver å installere ExpressVPN-appen for Windows. Feilen oppstår sannsynligvis når enheten din ikke kan installere den nyeste Microsoft Visual C++ Redistributable som kreves av ExpressVPN Windows-appen. Følg disse stegene og se om problemet er løst etter hvert steg:

1. Flytt ExpressVPN-appinstallasjonsfilen til skrivebordet og installer den derfra.
  2. Installer kjøretiden for den nyeste Microsoft Visual C++ manuelt (hentet fra Microsofts offisielle nettsted):
  3. Installer ExpressVPN-appen på vanlig måte.